Vése Község hivatalos Facebook oldala
Nyomtatható verzió Cikk ajánlása

Kérjük, rendszeresen látogasson el Vése község Facebook oldalára !Egy település ma már egyszerűen nem létezhet állandó Facebook jelenlét nélkül. Megjelenhetsz a helyi médiában, szórólapozhatsz, hírlevelekkel tájékoztathatod vevőidet, de a legnépszerűbb közösségi oldalt nem fogod tudni nélkülözni, ez teljesen biztos!

Az online média és a közösségi oldalak mára vitathatatlanul olcsóbb és eredményesebb marketing lehetőséget jelentenek, mint a hagyományos reklámfelületek. A Facebook a világ legnagyobb közösségi oldala is, hazánkban közel 5 millió ember használta már a Zuckerberg galaxis szolgáltatását.

Az települési hivatalos Facebook profilok a közösségi oldalra nem regisztráltak számára is láthatóak, a keresők pedig indexelik ezeket, ami önmagában komoly előnyt jelent. 

Mivel a Facebook szabályai szerint hivatalos intézmény Facebook oldalt csak adminisztrátoron keresztül üzemeltethet, ezért létrehoztunk egy virtuális adminisztrátort.

                                    

Ő kezeli VÉSE KÖZSÉG hivatalos oldalát, valamint egy másik, vései kötődésű oldalt, az

                                ORSZÁGOS KOVÁCSTALÁLKOZÓ profilját is.

Valójában mindkét oldalt az önkormányzat, a művelődési ház és a civil szervezetek vezetői közösen szerkesztik, nekik van hozzáférésük az adminisztrátori feladatokhoz.


Kapcsolódó dokumentumok:

2019. május 24., péntek 10:10

Vissza