Karácsonyi köszöntő
Nyomtatható verzió Cikk ajánlása

Az adventi ünnepkör végén, a negyedik meggyújtott gyertya jelzi számunkra, hamarosan itt a karácsony, a legszentebb, legbensőségesebb ünnepünk. Az ünnepváró időszakban számtalan programon, rendezvényen vehettünk részt, s eközben nemcsak testünket öltöztettük ünneplőbe, hanem lelkünket is.

Advent és Karácsony idején keressük a fényt, gyertyát gyújtunk, és a legsötétebb napokban próbáljuk megtalálni a jót. Az éjszakák egyre hosszabbak, a nappalok egyre rövidülnek, és a végén, a leghosszabb éjszakán megszületik a kisded, akinek a világra jövetele a legfőbb remény, a legnagyobb jó, maga a fény a keresztény hit szerint.Ilyenkor Jézus krisztus születésére emlékezik a keresztény világ, mely korunkban a szeretet, az öröm, a békesség, a család, az otthon ünnepe is.Ilyenkor még erősebben érezzük, szükségünk van egymásra. A karácsonyfa alatt gondoljunk gyermekeink, szeretteink örömére, gondoljunk elesett embertársainkra, kiknek segítséget nyújthatunk, s gondoljunk azokra is, akik már sajnos nem lehetnek velünk. Kívánom, hogy legalább ezen a legszebb ünnepen felejtsünk el minden bajt, gondot, bánatot, szeressünk, öleljünk, és nagyon-nagyon örüljünk, hogy az angyalaink még nem láthatatlanok.

Kedves Véseiek !

Az ünnep emelkedett perceiben magam és a Képviselő-testület nevében Áldott, Szeretetteljes, Boldog Karácsonyt és Egészségben, Sikerekben, Eredményekben Gazdag Boldog Új Esztendőt kívánok: Bertók László polgármester
2018. december 23., vasárnap 11:06

Vissza