Helyi hírek

Gyorsab, korszerűbb Internet és TV a településen !!!
Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a Magyar Telekom által kiépített optikai hálózat műszaki átadása megtörtént. A meglévő és az új előfizetők a Telekom központi ügyfélszolgálatánál kaphatnak felvilágosítást az új csatlakozás lehetőségeiről illetve a meglévő ügyfeleknek a csomag váltásról. A korszerűsítés után, ezzel is komfortosabb lett a település lakóinak élete, "egy lépéssel közelebb kerültünk a városhoz" Jó TV nézést és internetezést kívánunk mindenkinek !
Dr. Zsoldos Jenő visszaemlékezése
Dr. Zsoldos Jenő, volt vései lakos levele a község polgármesteréhez, melyben megosztja velünk emlékeit
Visszaköltöztünk
Vése Községi Önkormányzata, november 2-tól ismét a megszokott helyen, megújult környezetben fogadja ügyfeleit! Vése Park u 1.
Felvonulás 2020
Kedves érdeklődők, az idei szüreti felvonulást a járványügyi helyzetre való tekintettel nem tudjuk megtartani! Találkozunk jövőre....
Kovácsok találkozója idén is?
Megint dolgoznak a kovácsok Vésén... Igaz, hogy idén elmarad az Országos Kovácstalálkozó, de úgy látszik, ezt a kovácsok nem vették tudomásul. Az Országos Kovácsmíves Céh tagjai közül hat kovács "azértis" találkozni akart. Az öt napos alkotótábor keretében ezen a héten minden nap izzanak a kovácstüzek. Napközben szeretettel várják az érdeklődőket, el lehet lesni a kovácstudomány fortélyait.