Helyi hírek

Ősi Famíliák Vésén
  Elkészült Takács Andor két éve ígért könyve, Ősi famíliák Vésén címmel önkormányzatunk kiadásában. 2021. július 24-én délutántól az Országos Kovácstalálkozó helyszínén, a múzeumban már hozzá lehet jutni. A későbbiekben is megvásárolható lesz a Művelődési Házban, és az Önkormányzati Hivatalban.
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT !
Június 11-én ünnepelte 90. születésnapját Takács Józsefné. Ebből az ünnepi alkalomból kívánunk neki jó egészséget és további boldog éveket!
Országos Kovácstalálkozó 2021
Örömmelértesítjük kovács barátainkat, és minden érdeklődőt, hogy újra lesz Országos Kovácstalálkozó Vésén, július 24-én. Az már biztos, hogy a kovácsok versenyét a korábbi évekhez hasonlóan fogjuk megtartani. A kulturális- és egyéb programokról később tájékoztatjuk az érdeklődőket. Várjuk a kovácsok jelentkezését a versenyre !!!
Gyorsab, korszerűbb Internet és TV a településen !!!
Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a Magyar Telekom által kiépített optikai hálózat műszaki átadása megtörtént. A meglévő és az új előfizetők a Telekom központi ügyfélszolgálatánál kaphatnak felvilágosítást az új csatlakozás lehetőségeiről illetve a meglévő ügyfeleknek a csomag váltásról. A korszerűsítés után, ezzel is komfortosabb lett a település lakóinak élete, "egy lépéssel közelebb kerültünk a városhoz" Jó TV nézést és internetezést kívánunk mindenkinek !