Helyi hírek

Ádventi várakozás III. vasárnap
Szeretettel várunk mindenkit Advent első, második, harmadik és negyedik vasárnapján egy közös gyertyagyújtásra a falu központjában lévő Ádventi Koszorúnál. 16 órától rövid ádventi műsor, közös ünnepvárás, sütemény forraltbor Várakozzunk együtt karácsony szent ünnepére!  
Újabb nyertes pályázatok !!!
  További fejlesztések készülnek a faluban, annak érdekében, hogy a vései lakosok részére komfortosabb életkörülményeket teremtsünk. Korszerűsítjük a közvilágítást, új járdát kap a Rákóczi utca, új urnafal épül a temetőben. Köszönet érte a Magyar Falu Programnak és a Belügyminisztériumnak.
Ősi Famíliák Vésén
  Elkészült Takács Andor két éve ígért könyve, Ősi famíliák Vésén címmel önkormányzatunk kiadásában. 2021. július 24-én délutántól az Országos Kovácstalálkozó helyszínén, a múzeumban már hozzá lehet jutni. A későbbiekben is megvásárolható lesz a Művelődési Házban, és az Önkormányzati Hivatalban.
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT !
Június 11-én ünnepelte 90. születésnapját Takács Józsefné. Ebből az ünnepi alkalomból kívánunk neki jó egészséget és további boldog éveket!
Országos Kovácstalálkozó 2021
Örömmelértesítjük kovács barátainkat, és minden érdeklődőt, hogy újra lesz Országos Kovácstalálkozó Vésén, július 24-én. Az már biztos, hogy a kovácsok versenyét a korábbi évekhez hasonlóan fogjuk megtartani. A kulturális- és egyéb programokról később tájékoztatjuk az érdeklődőket. Várjuk a kovácsok jelentkezését a versenyre !!!