Helyi hírek

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT !
Június 11-én ünnepelte 90. születésnapját Takács Józsefné. Ebből az ünnepi alkalomból kívánunk neki jó egészséget és további boldog éveket!
Országos Kovácstalálkozó 2021
Örömmelértesítjük kovács barátainkat, és minden érdeklődőt, hogy újra lesz Országos Kovácstalálkozó Vésén, július 24-én. Az már biztos, hogy a kovácsok versenyét a korábbi évekhez hasonlóan fogjuk megtartani. A kulturális- és egyéb programokról később tájékoztatjuk az érdeklődőket. Várjuk a kovácsok jelentkezését a versenyre !!!
Gyorsab, korszerűbb Internet és TV a településen !!!
Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a Magyar Telekom által kiépített optikai hálózat műszaki átadása megtörtént. A meglévő és az új előfizetők a Telekom központi ügyfélszolgálatánál kaphatnak felvilágosítást az új csatlakozás lehetőségeiről illetve a meglévő ügyfeleknek a csomag váltásról. A korszerűsítés után, ezzel is komfortosabb lett a település lakóinak élete, "egy lépéssel közelebb kerültünk a városhoz" Jó TV nézést és internetezést kívánunk mindenkinek !
Dr. Zsoldos Jenő visszaemlékezése
Dr. Zsoldos Jenő, volt vései lakos levele a község polgármesteréhez, melyben megosztja velünk emlékeit
Visszaköltöztünk
Vése Községi Önkormányzata, november 2-tól ismét a megszokott helyen, megújult környezetben fogadja ügyfeleit! Vése Park u 1.