Helyi hírek

Gyorsab, korszerűbb Internet és TV a településen !!!
Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a Magyar Telekom által kiépített optikai hálózat műszaki átadása megtörtént. A meglévő és az új előfizetők a Telekom központi ügyfélszolgálatánál kaphatnak felvilágosítást az új csatlakozás lehetőségeiről illetve a meglévő ügyfeleknek a csomag váltásról. A korszerűsítés után, ezzel is komfortosabb lett a település lakóinak élete, "egy lépéssel közelebb kerültünk a városhoz" Jó TV nézést és internetezést kívánunk mindenkinek !
Dr. Zsoldos Jenő visszaemlékezése
Dr. Zsoldos Jenő, volt vései lakos levele a község polgármesteréhez, melyben megosztja velünk emlékeit
Visszaköltöztünk
Vése Községi Önkormányzata, november 2-tól ismét a megszokott helyen, megújult környezetben fogadja ügyfeleit! Vése Park u 1.
Felvonulás 2020
Kedves érdeklődők, az idei szüreti felvonulást a járványügyi helyzetre való tekintettel nem tudjuk megtartani! Találkozunk jövőre....
Kovácsok találkozója idén is?
Megint dolgoznak a kovácsok Vésén... Igaz, hogy idén elmarad az Országos Kovácstalálkozó, de úgy látszik, ezt a kovácsok nem vették tudomásul. Az Országos Kovácsmíves Céh tagjai közül hat kovács "azértis" találkozni akart. Az öt napos alkotótábor keretében ezen a héten minden nap izzanak a kovácstüzek. Napközben szeretettel várják az érdeklődőket, el lehet lesni a kovácstudomány fortélyait.
Két napos buszos kirándulás
    Kedves (leendő) útitársunk!   Örömmel tájékoztatunk, hogy idén is megszervezzük a már hagyományos két napos autóbuszos kirándulásunkat. Ezúttal a cél: Dél - Dunántúl (Siklós-Harkány-Villány-Mohács-Baja) Időpont: 2020. augusztus 8-9. Szállás: 1 éjszaka szállás a Baján, a Sugovica partján található Napsugár Ifjúsági Szálláson, 2-3-4 férőhelyes szobákban. (közös wc és zuhanyzó a folyosó végén található.) Ágyneműt biztosítanak! Ellátás: 8-án este közös bográcsozás, „csapatépítés”               9-én reggel (igény esetén) reggeli a szálló éttermében  A két napos kirándulás várható költsége személyenként 12.000 Ft. Jelentkezni lehet a Művelődési Házban július 31-ig, 6.000 Ft előleg befizetésével. „Törzsutas kedvezmény” Aki július 15-ig jelentkezik, és egy összegben befizeti a részvételi díjat, annak csak 10.000 Ft!!! Jelentkezés, részletes program és további információ a Művelődési Házban muvhaz@vese.hu, vese@vese.hu +36 85 345 011, +36 30 9591891, +36 30 257 1791