Nagyatád-Rinyamente Turisztikai Desztináció-menedzsment Egyesület

Nagyatád-Rinyamente Turisztikai Desztináció-menedzsment Egyesület

Mi is az a TDM?

Tájékoztató a TDM szerveződésről

A TDM a Turisztikai Desztináció Menedzsment rövidítése.
Bővebben…
A Turizmus szót mindenki ismeri, a Desztináció, az maga a fogadótérség…esetünkben a Rinyamente, amit érdemesnek tartunk felkeresni, meglátogatni, a Menedzsment aki pedig biztosítja egy szervezet hatékony működését.
Tehát olyan szervezet, mely egy adott turisztikai célterület komplett menedzselését végzi. Egy egyesület, ami összefogja a térség idegenforgalmi vállalkozóit (a legkisebbtől a legnagyobbig), civil egyesületeit, az önkormányzatot és a jelentős turisztikai attrakciókat. Átveszi a várostól mindazt, ami annak turisztikai fejlesztését, arculatát érinti.
Nagyon leegyszerűsítve a tdm célja, hogy összefogja a helyi adottságokat, és vállalkozásokat, megteremti a koordinációt, s a mikor a turista betér a helyi információs irodába egy helyen látja hol érdemes megszállni, hol érdemes vacsorázni, és azt is, hogy amíg ő az adott térségben tartózkodik milyen lehetőségei vannak, pl.programokon való részvétel, kirándulási lehetőség, stb...

 

Elérhetőség

Nagyatád-Rinyamente
Turisztikai Desztináció-menedzsment Egyesület

7500 Nagyatád, Széchenyi tér 7.
+36 82 / 504-073

nagyatad.tdm@gmail.com

http://nagyatadtdm.hu/

 

Kedves Vendégünk!

Örömmel köszöntjük térségünkben!

A Nagyatád-Rinyamente Turisztikai Desztináció-menedzsment Egyesület 2011-ben alakult meg 29 alapítótaggal, azzal a céllal, hogy a térség turisztikai szolgáltatóinak kínálatát egyesítse. Elvünk: "Együtt könnyebb!" Összefogásunkkal szeretnénk fellendíteni a környék idegenforgalmát.

Nagyatádon és környékén az idegenforgalom meghatározó jelentőségű. A desztináció turisztikai vonzerejét természeti, táji adottságai, a termál- és gyógyvizek jelenléte, valamint gazdag kulturális értékei adják.

Böngéssze át honlapunkat, ahol részletesen megismerkedhet a vidék természet adta vonzerejével, az egyesület tagjai által kínált turisztikai szolgáltatásokkal, vendéglátó egységek, szálláshelyek, egyéb turisztikai attrakciók bőséges választékával!

Kikapcsolódásra vágyik? Vadászni, lovagolni, netán túrázni szeretne? Vagy gyógyvíz kúrára van szüksége? Esetleg családi összejövetelt, esküvőt tervez? Nagyatád és Rinyamente vidékén mindent megtalál, amire csak szüksége lehet. Reméljük, a sok szép fotó láttán kedvet kap hozzá, hogy térségünkbe látogasson! Szeretettel várunk mindenkit!

A honlapon található fotókat a tagok által beküldött fotók mellett Gerlecz László és Kóczián Zoltán Gergely készítette.

2014. szeptember 26-án az egyesület beköltözhetett a teljesen felújított Turisztikai Központba. Az épületet és a benne található tourinform irodát, valamint a három jelentős kiállítást az egyesület dolgozói működtetik: Nagyatádi nyomda története, Nagyatádi mesteremberek, Hadtörténeti kiállítás. Az egyesülethez Nagyatádon kívül több más település is tartozik. Igyekszünk rendezvényszervezéssel, hagyományápolással,  képzések szervezésével, közös marketingtevékenységgel, helyi termékek összegyűjtésével színesíteni és ösztönözni a térség kínálatát mind a helyiek, mind pedig a turisták számára.

Szeretettel várjuk Nagyatád és a Rinyamente vidékére!
Kellemes időtöltést és élményeket kívánunk!

Üdvözlettel: az egyesület tagjai
Kapcsolódó dokumentumok: